La Provence
Restoranas „La provence“ atvėrė duris 2001 metų liepą pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje - Vokiečių gatvėje. Jame yra 90 vietų, iš jų 30 pirmame aukšte likusios trijuose XV-XVI amžiaus rūsiuose. Nuo darbo pirmųjų dienų iki šiol, pagrindinis dėmesys yra skiriamas virtuvei.
Restorane – kaip ir apibrėžia restorano moto - Viduržemio jūros dvelksmas – dominuoja Viduržemio jūros regiono patiekalai. Pasta ir carpaccio - italų virtuvės ambasadoriai, zarzuela de mariscos ir gazpacho - ispanų pasididžiavimas, Bouillabaisse - žymioji Marselio žuvienė ar Coq au Vin - gaidys burgundiškame vyne, foie gras – Provanso ir kitų Prancūzijos regionų pasididžiavimo verti valgiai. Visi šie patiekalai rado vietų po saule mūsų restorano meniu.