iVilnius.lt

Liepos 13 13°C

Pagrindinis > Kur pavalgyti

Jurgis ir Drakonas

Stars
Atgal į sąrašą
Įvertinimas: 4.67 iš 5
Itališka virtuvė Picerija Kainos: vidutinės Vegetarams Populiariausių restoranų reitingas
Stars
Telefono nr.: +370 600 77977
El. paštas: pylimo@jurgisirdrakonas.lt
Internetinis puslapis:
Darbo valandos: I-VII: 11.00-22.00
Įvertink šią vietą!
 
Aptarnavimas 5.0       Maistas 4.8       Meniu 4.2       Interjeras 4.0  
4.67
Jurgio ir Drakono pizza tikriems herojams – o herojai žino, kas yra geriausia kokybė, ir ieško geriausio.

Mūsų pizza neapolietiškos tradicijos gaminama tik iš itališkų miltų. Pomidorai taip pat po karšta Italijos saule sunokę ir sodrūs, o itališkoji mozzarella tirpstanti burnoje. Visos itališkos dešros: ir saliamis, ir nduja yra atgabentos iš Italijos. Žinoma, naudojame Parmeggiano Regiano.

Laikomės Vera Pizza Neapolitana tradicijų ir savo pizzos tešlą brandiname mažiausiai 12 valandų, o dažnai – ir visas 24. Kuo ilgiau bręsta tešla, tuo ypatingesnį skonį ji savyje sukaupia.

Mūsų pizza iškepa karščiu alsuojančioje krosnyje per pusantros minutės. Mes manome, kad kepame skaniausią ir kokybiškiausią pizzą Lietuvoje. Tai labai drąsus pareiškimas, bet siekiame geriausio ir tuo didžiuojamės.

Jurgis ir Drakonas Jurgis ir Drakonas Jurgis ir Drakonas Jurgis ir Drakonas Jurgis ir Drakonas Jurgis ir Drakonas Jurgis ir Drakonas Jurgis ir Drakonas Jurgis ir Drakonas.Pica. Maistas

Kliento įvertinimai

user
Rugsėjo 03, 2015
Stars
 
 
Visu pirma noriu pasidziaugti, kad Lietuvoje atsirado vieta, kur galima suvalgyti pica, kuri jau panasi i tikraja italiska pica, taciau gaila, kad tokia vieta yra TIK Vilniuje :-( sudetines dalys kokybiskos, jauciasi, kad valgai tikra suri, o ne kazkoki surio ir riebalu misini, taciau picu skonis dar nera sakyciau galutinai subalansuotos, nes pvz. Sefo pica stipriai per suri (yra ir daugiau taip mananciu, tai ner vien mano nuomone apie sia pica), ant kai kuriu picu galetu buti truputi daugiau uzpildytas padas, nes kai valgai pica su mesa, norisi, kad jos bent kiek butu kiekviename ketvirtadalyje (su draugais pasidalinom po ketvirtadali picos ir vienas mesos negavo paragaut). Teksaso pica patiko ypatingai, tobulas karamelizuotu svogunu padazas, nuostabiai derantis su plesytu kumpiu! Padas irgi primine valgyta Italijoj, o tie, kurie skundziasi, kad krastai guminiai, tai turiu pasakyti, kad Italijoj niekas krastu ir nevalgo :-) Isvada: puiki ideja kepti tikras picas, taciau dar yra, kur tobuleti (pareguliuoti suruma pvz.) ir plestis (juk ir kitu miestu gyventojai noretu italisku picu, o i Vilniu juk neprivazinesi)

Vieta aplankyta: 2015 m. Rugpjūčio mėn.

1  1
user
hoji
Kovo 12, 2015
Stars
 
 
+10

Vieta aplankyta: 2015 m. Kovo mėn.

3  0
Visi įvertinimai (15)

Susijusios vietos

ups